IZOLAȚII TEHNICE PROFESIONALE

Cu o experienţă de peste 8 ani realizăm lucrări complexe în domeniul izolaţiilor tehnice pentru conducte, echipamente pentru centrale-încălzire, conducte pentru transportul agenţilor frigorifici-anticondens, conducte interioare şi exterioare pentru apă caldă şi rece, conducte şi tubulaturi pentru instalaţii de ventilaţie-climatizare, izolaţii anti-incendiu şi izolaţii pentru sisteme de incălzire cu panouri solare.

Suntem specializați pe:

  • etanșarea golurilor tehnologice la trecerea elementelor de instalații prin pereți/planșee cu materiale rezistente la foc.
  • izolații tehnice ale elemetelor de instalații cu cauciuc elastomeric, vată răpitvată minerală și vată RF.
  • protecție mecanică a izolației cu tablă aluminiu sau zinc sau protecție cu folie pvc.
  • protecția structurilor metalice cu vopsea termospumanta.
  • furnizare și montaj geamuri antifoc.

IZOLAŢII CONDUCTE ŞI ECHIPAMENTE

Realizăm izolaţii tehnice pentru toată gama de ţevi, conducte, tubulaturi şi cazane pentru orice tip de instalaţii industriale şi non industriale.

IZOLAŢIE PENTRU INSTALAŢII CU PANOURI SOLARE

Realizăm izolaţii tehnice pentru sisteme de incălzire cu panouri solare, cu scopul de a reduce pierderile de temperatură din sistemul de transport al agentului termic, protecţie şi antifonare a conductelor. De asemenea se asigură şi o protecţie a izolaţiei la undele ultraviolete prin aplicarea unei izolaţii tehnice de greutate redusă si cu folie de aluminiu la exterior.

IZOLAŢIE CU VATĂ BAZALTITICĂ

Vata bazaltică face parte din categoria materialelor de construcții care ajută la izolarea blocurilor sau a casei tale. Vata bazaltică este un material izolator, potrivit atât pentru domeniul construcțiilor civile, cât și pentru aplicații industriale. Printre beneficiile acestui material izolator se numără: confort termic ridicat, foarte bun izolator acustic, siguranța la incendiu și un impact scăzut asupra mediului înconjurtor.